Як вести блог?


Як вести блог?


Вітаю, тепер у вас є власний блог👍👍👍. Далі нам потрібно дізнатися, як вести та наповнювати блог. І в цьому вам допоможе наступний матеріал:

Публікації

Blogger для чого потрібні публікації

Розділ "Публікації" це один з основних інструментів блогу. Можна навіть сказати, що публікації це вени блогу, по яким розтікається контент. Отже, як ви вже зрозуміли, завдяки публікаціям ви маєте змогу створювати контент, та ділитися ним з іншими людьми.  

Сторінки

Blogger  для чого потрібні сторінки

Сторінки нам надали для того, щоб створювати додаткові матеріали блогу, щоб вони не змішувались з основним контентом і замість виразної та чіткої будови де все йде послідовно та по темі, не виникало каші. 

Макет

Blogger налаштування макету

Макет - це будова блогу. Тут ви можете встановити новий гаджет, та розмістити його в найбільш підходящому для вас місці, а також змінити заголовок блогу, завантажити шапку, та задати певну кількість публікацій для відображення на головній сторінці. 

Тема

Blogger налаштування Теми

В Blogger завдяки розділу Тема ми маємо можливість проводити кардинальні зміни в нашому блозі роблячи його тим самим більш сучасним, функціональним та оптимізованим під пошукові системи 💪.

Первинна SEO Оптимізація Блогу

Оптимізація блогу на Blogger

Незалежно від платформи сайт потрібно оптимізовувати для того, щоб пошукові системи краще взаємодіяли з ним. Бо останні придумали спеціальні SEO правила для кожного веб ресурсу, котрий хоче просуватися з їх допомогою. Хто краще грає за цими правилами, той відповідно збирає весь профіт.

Коментарі